Hjem > Utstilling > Innhold

Natur utfyllende lys vel hovedsak i?

Natur komplementære Street gode dårlig, er ikke har en et folk sa, heller ikke har natur komplementære Street produsenter bilder av, men forbrukere kjøpe tilbake installasjon, la folk føler natur komplementære Street sa gir lysstyrke, så lenge massene sa det bra, at naturen komplementære Street er virkelig bra, fordi det gode av av avkastning er vi massene folk , og ikke til en et folk eller en natur komplementære Street produsenter.

Vind-solar hybrid street lys er karakteristisk for flere, med andre gaten lamper nei, fra energi Bruk side, natur utfyllende lys tok fordel av to energikilder, nemlig solar og vindressurser, lang levetid og miljø, og naturen utfyllende lys kraft er veldig stabil, ikke si det på grunn av klimaendringer eller strøm strømbrudd problem, stoppet sin normale lysforhold.


At dyre natur utfyllende lys, hvis sett fra den innledende investeringsbeløp, må det bli dyrt natur utfyllende lys, men generelt street bruke og vi ikke bare se det investert, det er sent for elektrisitet og vedlikehold og byggekostnadene er stor, prisene er også billigere å gå. Derfor belysning natur utfyllende lys kan føre til god nytte, så det er god.


Produktkatalog
Kontakt oss

Epost: aaron89@sina.com


Zip/Post kode: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540