Hjem > Nyheter > Innhold

Energisparende teknologi av høypole lampeHøy polbelysning er en relativt spesiell belysning i tverrbelysningsutstyr, dets sikkerhets- og tekniske parametre krever mer, må ha detaljerte tekniske forhold at installasjonen av høypolede lamper også bør være i samsvar med produsentene for å gi driftsanvisninger, polelampe Den daglige driften og vedlikeholdet skal utføres i tide for å sikre at høypolde belysningsanlegg kan være trygge og normale.

Høypolet lampe skal brukes lavt strømforbruk, stabil ytelse av vedlegget, et rimelig valg av energibesparende teknologier og utstyr for å sikre at effekten av høypolet belysning samtidig skal hindre belysningsindustrien, lysforurensning, til begrense lyset av lysforurensning for å kontrollere hovedpolen, for å unngå fenomenet første forurensning etter behandling.

Landskaps lampe kontroll boksen av utstyr produsenter i henhold til nødvendig kapasitet, bruk av høy kvalitet kaldvalset stålplate veggtykkelse på ikke mindre enn 1,2 mm utseende spray plast pulver og gjør vanntett og tyveri og varme. Høypolig lampe Landskapsstålkonstruksjonsstål skal ikke påvirke materialet og mekaniske egenskaper til sprekker, delaminering, tung hud, slagge og andre feil pitting eller riper. Dybden må ikke være større enn tykkelsen på ståltykkelsen på den negative 1/2, og bør ikke være større enn 0,5 mm.

For de som ikke har tilgang til høypolsprodukter, kontroller produksjonskvaliteten på en høypolelampe, og om installasjonsprosessen er rimelig, fra følgende punkter til å dømme.

Da høyden på stanglysene er mellom 18 meter og 35 meter, må lynbeskyttelsestiltakene gjøres, vi ser ofte høydestålene, mange er først etter varmgalvanisert behandling, installasjonen av bruk av et slikt lys pol-hovedledningen vil ikke være et problem, høypolig lampe, men i de siste årene mye å ta hensyn til den vakre polen av problemet, alt i overflaten for å øke en sprøyteprosess, mer vanlig sølv og hvit, dette tiden må være oppmerksom, og noen høypoleprodusenter ignorerer et problem, det vil si at plastpulveret selv er isolert, hvis lynstangen sprøytes med plastpulver, da lysstangens rolle forsvinner, hvis den finnes i installasjonen av dette problemet, sørg for å informere Installer staben, høypolig lampe toppen av lynstangen, fra toppen ned minst 20 cm for å helt skrape plastpulveret, og deretter i lynstang og regnhetttilkobling med en lynstang fi xed topp ledning vil slippe nålen pulver toppen pulver, kan bare normal ledning

Når installasjon av lamper, hvis det er LED-lamper, må lampen bak drivstrømmen til nulllinje, FireWire, samt bakken i ledningen, kobles til det forhåndsdefinerte hovedkablet hvis stasjonen kraft til bakken Linjen er ikke tilkoblet, da det oppstår tordenvær, High-Pole Lamp er det sannsynlig å bli brent. Og så er det håndtering av ledningshodet, serien av ledningskontakter må skylles tinn, og deretter innpakket med isolerende tape, og deretter sette på flammehemmende voksrøret, er formålet med å gjøre det for å unngå høy temperatur og regneksponering, linjen for aldrende, forårsaker kortslutning.

Lamper, spesielt høytrykks natriumlampe, i installasjonen må være spesielt oppmerksom på at tilkoblingen til den faste strålemutteren må strammes med en skruenøkkel, se ofte torget eller veibeskyttelseslampens lampe nedover bøyen, det er ikke fast Skrue forårsaket av . Alvorlig om høsten vil forårsake personskade.

Høypolet lys er vanligvis sammensatt av to eller tre stålrør, i installasjonen for å være spesielt oppmerksom på hver to seksjoner plugg hverandre når innsetting dybden på ikke mindre enn 60 cm, hvis pluggen ikke er på plass, ikke bekymre deg vil deres egen ned, men vil påvirke det overordnede vertikale barlyktene, høypolig lampe vil det være venstre og høyre risting av situasjonen, hvis pluggen på plass, så hva som ikke vil skje.

Øverst på toppen av høypolen, det vil si plasseringen av den faste kroken, er koblet til med tre M14 eller M16 skruer, skal installasjonen være oppmerksom på at de tre skruene må være skruer av rustfritt stål, mange høypoleprodusenter ignorerer problemet, bruk av vanlig jernforzinket skrue, så lenge, jern skrue vil være alvorlig rust, forårsaker avkobling vanskeligheter, eller kan ikke kobles fra, lampen problemer, kan lampen ikke være normale bevegelser.


Produktkatalog
Kontakt oss

Epost: aaron89@sina.com


Zip/Post kode: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540