Hjem > Nyheter > Innhold

Floodlights er mer og flere mennesker anerkjent for å akseptere

Flood Light er en spesiell bruk for en rekke innendørs og utendørs ingeniørvirksomhet eller på stedet bygg og andre steder med fast belysning, det har ikke bare et nytt utseende, men også en god belysningseffekt, trygt og holdbart.

Floodlight er et slags lys som kan avgir en jevn lyskilde rundt oss. Flood Light Sin lyskilde er en slags punkt lyskilde, som vises i vår scene i en oktaedisk grafikk, og vi kan i henhold til vår egen. Mengden av behovet for å utføre valget av justering av lyskildeområde, ofte brukt av mennesker Effekten av produksjonen, som ofte brukes til innendørsstudioet, er effekten utmerket.

Lykter som elektrisk lyskilde til erstatningsprodukter har blitt anerkjent av flere og flere mennesker, har også blitt brukt på mange områder. Hovedsakelig brukt til billboards, motorveier, jernbanetunneler, broer og humps, torg, bygg og andre steder. Så hva er flombelyst? Floodlight er et belysningspunkt kan være ensartet i alle retninger lyspunkt, dets belysningsområde kan justeres, Flood Light I scenen vises som et positivt oktaedisk ikon. Floodlights er den mest brukte lyskilden som gjør det mulig, og standardlykter brukes til å belyse hele scenen. Flere flombelys kan brukes i scenen for å gi bedre resultater. I tilfelle av

Floodlight-belysningsegenskaper

Floodlight er den mest brukte i effekten av en lyskilde, scenen kan brukes til å koordinere rollen som flere lyskaster til fødselen av en bedre effekt. Fra et bestemt punkt til retningen for jevn bestråling av gjenstander, bruk den til analoge lyspærer og lys bedre. Floodlights kan plasseres hvor som helst i scenen. For eksempel kan den plasseres utenfor kameraets omfang, eller inne i objektet. Flood Light Det er vanlig å bruke mange forskjellige farger med lyskaster i scenen. Disse lyskaster kan projiseres mørkt og blandes på modellen. Ettersom strålelysområdet er relativt stort, er flombelys-effekten veldig lett å forutsi, og dette lyset er mange hjelpemessige formål, for eksempel flombelyset plassert nær objektets overflate, objektflaten For å produsere sterkt lys. Det er verdt å merke seg at strålampe ikke kan etableres for mye, ellers vil effekten bli kjedelig og kjedelig. Flood Light Så i den vanlige effekten av produksjonskartet, og mer oppmerksomhet til å oppleve lysparametrene og utformingen av effekten av sceneffekter av scenen, opphopning av erfaring, mestrer lyset med ferdighetene.

Floodlight-funksjoner

Med den kontinuerlige utviklingen av vår belysningsindustri er flombelysene i folks liv blitt mer og mer vanlige, Flood Light er det flere og flere folk anerkjent å akseptere, hovedsakelig fordi det har følgende egenskaper:

1, lyskaster har utmerket elektrisk ytelse. Under normale omstendigheter er strømlampekraften relativt høy, og bruk av konstant strømforsyning, med lav harmonisk strøm, kan derfor utgjøre en relativt konstant lysstrøm.

2, floodlight praktisk rekkevidde er relativt bred, installasjonen er også mer praktisk og rask. Floodlight-lampesignal kompakt og utsøkt, enkel å installere, Flood Light kan du bruke en rekke måter å installere, ikke bli utsatt for miljø og plassering.

3, er proporsjonen av synlig lysflamme relativt høy. I lyset fra flomlyset innsiden, sin synlige lysgrad for å nå mer enn 80%, er den visuelle effekten veldig god.

4, lyskaster har en god farge. Normalt, når vi bruker lykter, vil det sende et relativt mykt lys, gjenstanden er bestrålt av lyskaster med god glans, effekten er mer naturlig, fargegjengivelsesindeksen er høyere enn 80.

5, lysstråler i bruk av tid vil ikke vises stroboscopic fenomen. Etter den utmerkede prosessen med å behandle produksjonen av lyskaster, høy effektivitet, Flood Light på jobb når det ikke vil være strobe, blending og så videre, for ikke å klare det menneskelige øye ytterligere, vil ikke gi deg fenomenet øyeutmattelse.

6, floodlight er en slags energisparende lamper. Med populariteten til ledet lys i belysningsmarkedet vil flere og flere mennesker bli ledet til produksjon av lamper på bruk av lyskaster, er ikke noe unntak, men bruker også ledet som sin lyskilde, derfor med den generelle lysfase-sammenligningen , lyskaster blir mer energieffektive.

7, overspenningsbruk periode er relativt lang. Floodlights bruker ikke filamentet til å produsere, Flood Light, men bruken av høyfrekvent elektrodeløs utladningslampe for å produsere, er bestrålingstiden generelt mer enn 60.000 timer, sammenlignet med andre tradisjonelle lamper i forhold til lengre levetid.

8, floodlight er en slags miljøvennlige lamper. Når vi lager lyskaster, bruker vi solid kvikksølv i sitt interiør, og hvis vi ved et uhell blir ødelagt, trenger vi ikke bekymre oss for miljøforurensning. Vi kan gjenopprette det når vi ikke bruker lampene. Bruk, miljøindeksen er relativt høy.


Produktkatalog
Kontakt oss

Epost: aaron89@sina.com


Zip/Post kode: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540