Hjem > Nyheter > Innhold

Høyspolet belysningsområde er stort


Høypolet lampe: Vanligvis refererer til 15--25 meter over lamperstangen av stålkolonne og høy effektmodulær lysramme for å utgjøre en ny belysningsenhet. Den består av lampeholderen, den interne lampen elektrisk, pollegroppen og fundamentdelen. Lampeform kan baseres på brukerkrav, High-pol lampe det omgivende miljøet, belysningen trenger spesifikk og fast; Den interne lampen er sammensatt av lyskaster og projeksjonslys, lyskilden vedtar NG400 høytrykks natriumlampe, og belysningsradiusen er opptil 60 meter. Stangkroppen er generelt sylindrisk type enkelt struktur, med stålplaten rulle for å danne, kan høyden nå 15-40 meter.

Høypolet lampe brukes på motorveier, veier og andre steder, det er kjekk i utseende, bør ha sterk dekorasjon. Lampestangen er mye høyere enn gatelampen, High-polig lampe, belysningsområdet er også større. Samtidig er belysningseffekten god, lyskilden konsentrerer, belysningen er jevn, blendingen er liten.

Lysplate ved hjelp av elektrisk start og landing, lett å betjene, Høypolet Lampeplaten opp til arbeidsstilling, lampen kan automatisk fjernes, krok, tau avlasting. I tillegg er belysningsstyringen delt inn i håndkontroll, lysstyring, tidskontroll og mikroprodusentkontroll, enkel å kontrollere, vedlikehold.

High Pole Light Installasjon

Lampeform kan baseres på brukerkrav, omgivelsesmiljøet, belysningsbehovene er spesifikke for å bestemme, de interne lamperne er mer enn lysdioder med høy effekt og lys. Stangkroppen er vanligvis pyramidenes eneste struktur, bruker stålplaten for å danne, høyden er 15-40 meter, høypolig lampe mange er to til sammensetningen, bestrålingsradiusen kan nå 40-80m.

Konfigurasjonen av høypolet lampe

1. Lampestang for åttesidig, 12-sidig, 18-sidig kjegleformet stang, av høyfast stål av høy kvalitet stålplate ved skjæring, bøying, automatisk sveising, utforming av maksimal vindmotstandskapasitet på opp til 6 0 m / s. Hver spesifikasjon består av 3 til 4 knop, med flensstålkasse, 1 m til 1,2 m ø, og mm til 40 mm tykk.

2. Funksjonen til rammestrukturen, High-polig lampe, men også å dekorere hovedmaterialet til stål, stålrør, lampestang, lysplate ved hjelp av varmdiptsinkbehandling.

3. Elektrisk løftesystem består av elektrisk motor, heis, tre grupper varmgalvanisert ståltråd og kabel. Lampestangskroppen installerer, løftehastigheten er 3 til 5 meter per minutt.

4. Guide, lossesystem fra føringshjulet og styresammensetningen, høypolig lampe for å sikre at lysplaten i prosessen ikke oppstår tverrgående bevegelse, for å sikre at lampeplaten stiger på plass, lampen kan automatisk falle av og låst av kroken.

5. Belysningssystem med LED-projektorlys med høy effekt, LED-lampe, LED-kontroller med høy pole lampe kan automatisk styre bryterlampens tid og en del av belysningen eller full belysning.

6. Lynbeskyttelsessystem: toppen av lampen for å legge til en 5 meter lang lynstang, underjordisk base installert 1 meter lang jordlinje og sveising med ankerboltene.


Produktkatalog
Kontakt oss

Epost: aaron89@sina.com


Zip/Post kode: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540