Hjem > Nyheter > Innhold

Høy Pole lys fargerike natt

Høy pole lysene er generelt mer enn 15 meter stålrør koniske og kraftige kombinasjonen av fyret utgjør en ny type belysning enhet. Det består av lampen, interne belysning elektrisk, kroppen og base delen av komposisjonen, høy stangen av indre belysning lamper er generelt flomlys eller kaste lys kombinasjon.

Høy pole lys er generelt i plass, høy-polet lampe så for å hindre støv, regn erosjon og for å sikre sin levetid, så det er vanligvis laget av god korrosjonsbeskyttelse av rustfritt stål og aluminiumslegering plate, vanlig i våre liv høy Pole lys er hovedsakelig heis og ikke-lift to, høy-polet lampe de brukes vanligvis i torget, stasjon, terminal, frakt verftet, motorveien, stadion, overkjørsel.

Installasjon av høy pole lys forholdsregler

1. hver skjøte tilbyr en rekke lengden, men produksjon, installasjonsfeil og fysiske faktorer, det er en endring i lengden på socket, så gi maksimal kontakt lengden og minimum socket lengde.

2. for å forenkle installasjonen, høy-polet lampe det kan være nødvendig å smøre parring overflaten. Være forsiktig med å bruke smøremidler for å hindre lekkasje og forurensning av stangen, kan du bruke såpe og vann for å smøre de indre og ytre flatene.

3. Når utstøping, gjelde den nødvendige kraften i begge ender å få en nær kontakt.

Pole brukes som en belysning for alle offentlige steder i byen. Det er nært knyttet til vår reise og urbane beautification. Derfor for sikkerhet rektangulære hulrommet er utstyrt med en forseglet dør og en forseglet dør er utstyrt med en spesiell dørlås. Dette er en detaljert beskrivelse av høy pole lysene.

Høy pole lys å oppnå natt nivå og tredimensjonale fasiliteter, det vil si, en rik legemliggjøring av virkeligheten og noen er at hovedformålet med belysning er ikke for landskapet, men for sikkerhet, høy pole lys som høy lys, høy penetrasjon egenskaper, høy-polet lampe beskytte livene til mennesker spiller en uerstattelige rolle.

Høy pole lys som en integrert del av urbane belysning, høy pole lys i tillegg til å bygge den høyeste belysning utenfor belysning, høy utheves, utheving koordinatene ikke noe problem, kan du legge veien pole hele belysning prosjektet Midtpunkt til midtpunktet i lys av spredning, dannelsen av brightening mesh og tredimensjonale, hierarkisk.

Høy pole lys som et høyt punkt, etterfulgt av arrangert belysning, høy-polet lampe med byggingen av dannelsen av strukturert lag av klare, tredimensjonale skjønn kveld scene, høy pole lys som leder står der, verdig og høytidelig, dette er gaten som en koordinat, etterfulgt av høy pole lys i rollen som belysning fungerer er rik inne lyssetting, enkel veibelysning, landskapet belysning, folk kan ikke oppfylle det estetisk synspunktet, folk trenger en mer fargerik natt.


Produktkatalog
Kontakt oss

Epost: aaron89@sina.com


Zip/Post kode: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540