Hjem > Nyheter > Innhold

Mange typer gaten lamper

I dag Kinas byer er installert på gatebelysningen, og selv den eksterne landlige veier har også eksistensen av gatelys. Ja, gatelysene har blitt en uunnværlig del av folks liv. Hvis det er ingen gatelykt, deretter påvirkes folks natt reiser også sterkt. Så hva er fordelene til folks liv i gaten lamper?

Første, praktisk reise

Praktisk reise er en viktig rolle gatelysene. Hvis det ikke er praktisk å reise, vil så folk ikke installere produktet på alle. Gaten lys med økningen av kvelden underholdningsaktiviteter i Kina, unge mennesker begynner å nyte alle slags uteliv. Ja, Street lys eksperter har bare undersøkt sovende tidspunktet for våre studenter. Ja, den gjennomsnittlige person sove tid er mindre enn timer. Dette betyr at folk har mer og mer tid til å delta i nattelivet. Hvis det er ingen gatelykt, vil deretter reise bringe mange ulemper, Street lys så natten liv ikke kan starte.

II. sikre sikkerhet

Faktisk, ser folk på nyhetene at gjeldende samfunnet er ikke veldig trygt, det er alltid ran og andre hendelser skje. Imidlertid er Street lys forekomsten og plasseringen av disse tilfellene konsolidert. Folk finner at det er noe til felles. Så det skjer der det er ingen gatelykt, det er fjernere. Dette gjenspeiler også indirekte følelse av sikkerhet skyldes gatelysene. Ja, under gatelysene, Street lys kriminelle er lett å se og fanget lett.

Ja, praktisk reise og sikre sikkerhet er en viktig rolle i den gjeldende gatelykt. Dette er også viktigste grunnen til at vårt land gatelykt sprer, reduserer sannsynligheten for kriminalitet, garanterer den sosiale stabiliteten.

Gaten lamper er vanligvis gruppert etter formen på lyset utsendt. International belysning Commission (CIE) anbefaler en projeksjon, utvidelse og styring av 3.

① projeksjon. Angir at lyset som sendes fra armaturen er fordelt loddrett langs veien, Street lys og er delt inn i kort, mellomlang og lang 3 arter.

② forlengelse. Angir at lyset som sendes fra armaturen spres vannrett over veien og er delt inn i 3 typer: smal, generell og bred.

③ kontroll. Angir graden av lys kontroll gjenskinn, Street lys delt inn i en begrenset, middels og strenge 3 typer.

Veien til installasjon av gatelykt er braketten type, høy type, rett stang type, suspensjon kabeltype og vegg-absorberende type, etc.

Typer av gaten lamper

1, etter høyden på gatelykt: High Pole street lampe, pole lyset, veien lampe, hage lampe, plen lampe;

2, ifølge lampe rod materialet: hot-dip galvanisert jern street lampe, stål gatelykt og rustfritt stål gatelykt;

3, ifølge gatelykt lyskilde: lampe lamper, LED gaten lamper, energisparende gaten lamper, nye Somin xenon lamper.

4, ifølge modellering: kinesiske lys, antikke lamper, landskap lys, enkelt arm gaten lamper, begge armene gaten lamper.

5, i henhold til modusen av strømforsyning: The City krets lys og solenergi gaten lamper, natur komplementære gaten lamper

Gaten lamper involverer lysteknologi og gjelder for gatebelysning. Målet er å utforme en effektiv elektronisk energisparende street lampe med lang levetid, lav makt spre, høy maktfaktor og små gjeldende harmoniske innholdet. De høyeffektive elektronisk energisparende gatelykt inkluderer en sekvensiell tilkobling til strøm rutenettet høyspent utslipp slip R1, C1, likeretter bro d1-d4, makt faktoren rettelsen gren C2, D5, D6, høyfrekvent Burr filtrere gren L1, L3, høyfrekvente oscillation krets bg1-bg2, starte gren L2, C7 og rør t; sammenlignet med den forrige gatelykt kan lagre 80%. harmonisk innhold thd〈25%, forlenge lampen livet kan nå 3 - 4 ganger.


Produktkatalog
Kontakt oss

Epost: aaron89@sina.com


Zip/Post kode: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540