Hjem > Nyheter > Innhold

Floodlight er laget av aluminium legering

Som en elektrisk lyskilde har flamlampen blitt anerkjent av flere og flere mennesker og har blitt brukt på mange felt. Hovedsakelig brukt i billboards, motorveier, jernbanetunneler, broer og culverts, torg, bygninger og andre steder. Så hva er flombelyst? Floodlight er en punktlyskilde som kan bestråles jevnt i alle retninger, bestrålingsområdet kan justeres vilkårlig, og det vises som et bilde av en positiv åtte kropp i scenen. Floodlight er en av de mest brukte lyskildene i produksjon av effektdiagrammer, og standardlyset brukes til å belyse hele scenen. Mange floodlight kan brukes i scenen for å gi bedre resultater.

Belysningsegenskaper for flamlyslys

Floodlight er den mest brukte i effekt diagram av en lyskilde, i scenen kan brukes til å koordinere rollen som flere floodlight, for å oppnå en bedre effekt. Flomlys Det er den beste måten å belyse et objekt i alle retninger fra et bestemt punkt til et annet, ved å bruke det til analoglampe og lys. Floodlight kan plasseres hvor som helst i scenen. For eksempel kan den plasseres utenfor kameraområdet eller i et objekt. Det er vanlig å bruke mange forskjellige farger med floodlight i avstanden til scenen. Disse lyskaster kan kaste skygger og blande dem på modellen. Fordi belysningsområdet for flombelys er relativt stort, er belysningseffekten av flombelyst veldig lett å forutsi, og det er mange hjelpemuligheter for denne typen lys, for eksempel vil plassering av flombelyst nær overflaten av objektet produsere sterkt lys på objektets overflate. Det er verdt å merke seg at flombelyset ikke kan bygges for mye, ellers vil effekten av kartet virke kjedelig og stiv. Derfor, Flood Light i fredstidseffektkartproduksjon, legg mer oppmerksomhet til belysningsparametrene og effekten av hele scenen av lysets effekter, akkumulere erfaring, mestre belysningskollokasjonsferdighetene.

Floodlight er ikke en spotlight, projeksjonslys, spotlights, det er hovedsakelig et punktlys kan være jevnt opplyst i alle retninger. Eksponeringsområdet kan justeres vilkårlig. Flood Light i scenen vises som et positivt åtte-kroppsikon. Floodlight er en av de mest brukte lyskildene i produksjon av effektdiagrammer, og standardlyset brukes til å belyse hele scenen.

Fordi flombelysene generelt har lang levetid, energibesparende, fargevennlig, synlig lysforhold, høy elektrisk ytelse og mange andre egenskaper, har Flood Light, slik det som erstatning for elektriske lyskildeprodukter, blitt flere og flere mennesker blitt anerkjent, og generelt brukes i billboards, motorveier, jernbanetunneler, broer og culverts, torg, bygninger og andre steder og felt.

Hvordan installere et bredt spekter av lys

1. Montering av sikkerhetsbelte, stanshull i veggen, avstanden i henhold til de faktiske kravene, vanligvis innen 3 cm;

2. Gjør en god jobb i anti-statiske tiltak, Flood Light fordi forskjellige grader av flomlyskvalitet er forskjellig, antistatisk evne er forskjellig;

3. Installasjonens oppmerksomhet forsegler, tetthet er ikke bra, diameteren påvirker lampens levetid for universell lys.

4. Belysningslampe som fortrinnsvis ikke overstiger 25 cm, kan strømforsyningen til Flood Light transformeres tilsvarende, ellers påvirker lysstyrken.

Fordi flombelyset vanligvis er laget av aluminiumslegering, har overflaten høy temperaturbestandighet, syre- og alkalibestandighet, anti-aging belegg, slik at det generelle flomlyset har en god høy temperatur, høy styrke, lys, vanntett, og så er han vanligvis en slags utendørs belysning lamper


Produktkatalog
Kontakt oss

Epost: aaron89@sina.com


Zip/Post kode: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540